Du vil blive spurgt om du har lyst til at oprette dig ved checkout processen. Det er hurtigt og nemt at sætte en “min zooplus” kundekonto op og oprettelsen er gratis og uden forpligtelse.

Når du har afsluttet at tilføje produkter til din indkøbskurv, klik på indkøbskurven i toppen af siden og klik derefter “Til bestilling/kasse”. På “Velkommen til Zooplus” siden, vælg “Ny kunde”, udfyld oprettelsesformen og afslut din bestilling.