Tag venligst et kig på anbefal en ven for at være sikker på, at din anbefaling møder kriterierne.

Vær venligst opmærksom på:

• Den anbefalede ven skal være en ny zooplus kunde
  • Du kan ikke sende linket til dig selv eller andre i din husstand
  • Den anbefalede ven skal lave sit første køb via dit personlige anbefalingslink. Hvis linket udløber, skal den anbefalede ven trykke på det personlige anbefalingslink igen før at den første bestilling laves.

Hvis alt er i orden og det stadig ikke virker, så kontakt venligst vores kundeservice for yderligere assistance.