Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få alt at vide om vores aktuelle tilbud, kampagner og rabatter.

Det er nemt at tilmelde sig: Hvis du har en "mit zooplus" kundekonto, skal du blot logge ind og klikke på Nyhedsbrev. Vælg de nyhedsbreve, du ønsker at modtage og klik på “Abonner nu”. Du får en bekræftelsesmail med et link til at aktivere din tilmeldelse.

Hvis du endnu ikke har en "mit zooplus" kundekonto, skal du følge nedenstående trin:

1. Besøg vores nyhedsbrev side
  2. Indtast din e-mail
  3. Vælg, hvilke nyhedsbreve du gerne vil modtage, og klik på “Abonner nu”
  4. Tjek din indbakke for bekræftelsesmailen
  5. Klik på linket for at aktivere din tilmelding