Du kan vælge mellem hjemmelevering eller levering til en butik. Bemærk venligst, at levering til en butik kun er mulig for pakker på op til 20 kg. Ved hjemmelevering kontakter PostNord dig via sms/email, når din bestilling er på vej. Du vil derefter modtage et link til deres hjemmeside, hvor du kan følge leveringen.

Er der ikke er nogen hjemme, modtager du en seddel med informationer om hvor din pakke kan afhentes.

Hvis du ønsker at pakken skal efterlades uden underskrift, kan du tilmelde dig Modtagerflex.

Er du ikke hjemme ved leveringen, kan du med FlexChange fortælle dit pakkebud, hvor pakken skal leveres, når den er på vej ud til dig.