Du kan se status for din levering af din bestilling på ethvert tidspunkt ved at klikke på linket i e-mailen om afsendelsen af din pakke eller ved at gå ind på vores leveringspartnes hjemmeside og skrive dit tacking ID ind. Du kan finde tracking ID i e-mailen om afsendelse af din pakke.

Alternativt kan du se status for levering på ethvert tidspunkt ved at logge ind på “Mit zooplus” eller ved at kontakte for vores Kundeservice

Vær venligst opmærksom på:

Når du har modtaget en notifikations e-mail om, at din pakke er afsendt, kan det tage noget tid før tracking informationen er opdateret.