Der er mange årsager til at en kreditkort betaling kan fejle, her er nogle af de mest almindelige årsager:

• Du har indtastede forkerte kortoplysninger (kortnummer, udløbsdate eller CVV kode)
  • Dit kort blev afvist på grund af manglene midler på kontoen
  • Dit kort har nået maksimum antal af opkrævninger tilladt I en periode

Hvis din kreditkort betaling fejler, vil din bestilling blive lavet, og blive sat på standby i 7 dage og derefter annulleret automatisk hvis betalingen ikke er blevet opdateret/modtaget.

Tjek venligst dine kortoplysninger og prøv igen med det samme kort eller tilføj et nyt kort.

Muligheden for at prøve igen med betalingen vil opstå indenfor nogle minutter i “Mit zooplus” under “Mine bestillinger”. For at se muligheden, klik på bestillingsdetaljerne først. Vi vil også sende en betalingspåmindelse til dig på e-mail med et link til at forsøge igen med betalingen.