Vi accepterer de følgende betalingsmetoder:

  • Kreditkort (Visa, Mastercard)
  • PayPal
  • Forudbetaling (bankoverførsel)
  • Faktura

 

Alle vores betalingsmetoder er helt sikre. Alle personlige informationer (såsom betalingsinformation, email og adresse) og betalingsdetaljer er beskyttet af kryptering og af en yderligere autoriseringsproces. 

 

Kreditkort

Dit kredit vil ikke blive opkrævet før dine varer forlader vores lager. Når du tilføjer et nyt kort, kan du vælge at gemme kortdetaljerne til fremtidige køb.

 

Paypal

Hvis du vælger PayPal, vil du blive omdirigeret til PayPal checkout siden for at gennemføre din betaling. Hvis du ikke har en Paypal konto, kan du lave en konto imens du gennemfører din betalingsproces. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke accepterer amerikanske PayPal kontoer. 

 

Bankoverførsel

Vær venligst sikker på at inkludere ordrenummeret på din bestilling i betalingsreferencefeltet når du indtaster din bankoverførsel. Overfør venligst beløbet til den følgende konto:

 

zooplus SE

Sydbank

Reg.nr.: 8065

Kontonr.: 0001264642

IBAN: DK47 8065 0001 2646 42

SWIFT (BIC): SYBKDK22

 

Bankoverførsel kan tage 1-2 arbejdsdage at behandle. Din bestilling vil blive afsendt fra vores lager til behandling, når beløbet er fuldt betalt.

 

I individuelle sager eller afhængigt af den valgte leveringsmetode af forbrugeren, vil zooplus kun acceptere visse typer af betaling.


Vi tilbyder faktura som betalingsmetode for registrerede kunder, der regelmæssigt handler hos os og allerede har bestilt mindst to gange. Bemærk, at vi i særlige tilfælde eller afhængigt af de varer, du har bestilt / valgt leveringsmetode, ikke tilbyder faktura betaling. Det er en automatisk proces, og det er ikke muligt for vores kundeservice at ændre betalingsmetoden til faktura

 

Du kan finde yderligere detaljer om vores betalingsmetoder her